PITA STER

PITA STER Pita Ster

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 168 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pita Ster. Meer weten? Ontdek meer

24 apr 2022 om 20:59 Geen samurai sauce ik heb de besteld maar ik heb die niet gekregen
7 apr 2022 om 21:31 Saus op beide pita's helemaal onderaan, slappe broodjes. Pita schotel was goed
5 apr 2022 om 19:27 geen opmerkingen, gewoon goed
3 apr 2022 om 23:11 Altijd lekker eten
25 feb 2022 om 18:53 Het eten was wel oké en warm. Jammer genoeg kreeg ik een Jupiler terwijl ik al aangaf dat dit fout was. Ze hebben niet goed geluisterd en toch de Jupiler meegegeven… Dat was wel jammer.
12 feb 2022 om 9:15 Dubbel zo lang moeten wachten als initieel aangegeven. Het vlees proefde gek. Nadien buikkrampen gehad.
29 jan 2022 om 20:42 Bestelling niet compleet , toch betaald !!!!! En nu Takeaway ???????????? Fooi fooi fooi .
28 jan 2022 om 19:00 super lekkerre goed gevulde pitabroodjeshier ga ik zeker nog bestellen
16 jan 2022 om 21:07 goede dienst
9 jan 2022 om 20:43 Eerste keer besteld. Als netjes geleverd. Bezorger zeer netjes in de hal beneden gezet. Ondanks de afstand Antwerpen zuid naar centrum.. redelijk warm. Vlees was goed van smaak. Brood netjes en zacht. Salade zou ik iets minder zure dressing gebruiken
4 jan 2022 om 0:30 Pita Ster bestaat al jaren. Hun personeel is altijd super vriendelijk en kwaliteit is 100/100 wat mij betreft. Tegenwoordig lekker makkelijk dat thuis bestellen ook mogelijk is.
1 jan 2022 om 14:19 Een drankje te weinig ontvangen